MyP-Internet-Andorra

Inici > productes> Suport al teletreball

Suport al teletreball

Amb el Covid el teletreball s’ha normalitzat, convertint-se en una necessitat per a moltes empreses.

A causa de la rapidesa en que es va desenvolupar la conjuntura actual, moltes empreses poden tenir dubtes i/o situacions desconegudes respecte a traslladar tota o part de la seva empresa a la modalitat de teletreball i/o també en com van a donar resposta als problemes que tindrà cada empleat i/o l’empresa en donar seguretat, com protocols per activar els llocs de treball, amb connexions VPN que requereixin nom d’usuari i mot clau, amb o sense certificació, segons necessitats del servei, molts tecnicismes que potser s’escapin dels seus coneixements, i amb nosaltres trobareu un bon recolzament.

Des de MyP el podem ajudar amb el problemes tècnics que els puguin sortir tant de forma remota, la més recomanada, i amb eines gratuïtes com DWAgent, Anydesk, Teamviewer, com de forma presencial, en casos que ho requereixin i complint amb les respectives mesures de seguretat sanitàries vigents.

Les eines de suport que ens permeten connectar amb els seus ordinadors i treballar de forma remota, fer vídeo conferencies i compartir pantalles per mostrar els problemes o les solucions, si finalment son del vostre gust, poden arribar a ser mes competitives si desitgeu implementar-les en la vostra empresa en la seva versió PRO ampliant molt més les funcions remotes.

Podem afegir-li més seguretat amb tallafocs, antivírics, connexions VPN, etc.. ja que amb el teletreball són productes essencials per mitigar les possibles intrusions que es pugin produir al deixar una finestra oberta per poder teletreballar..

Productes com Synology Nas per emmagatzemar dades, compartir-les amb seguretat i amb qui vulguem, és un sistema que coneixem molt i una gran solució entre d’altres per una etapa com l’actual.

El nostre programa eFactura per poder cobrar fàcilment a distancia, el podem implementar en la seva empresa per iniciar el cobrament digital i no limitar-se únicament als cobraments de caixa directa.

Tele-Treball

Productes relacionats amb Tallafocs MyP NET: