MyP-Internet-Andorra

Inici > programari > Firesoft TPV

Firesoft TPV

Programari de Terminals de Punt de Venda

És un programa de gestió visual, pensat per a l’usuari més exigent, amb el que ens permet treballar de forma senzilla. Firesoft dóna l’opció d’una administració completa dels documents de venda i compra. Pots crear estocs inicials, introduir productes comprats a proveïdors mitjançant albarans per a la seva posterior facturació; generar informes de venda detallats per dia i una infinitat de funcionalitats més que et facilitaran la feina en el teu negoci. Pots acompanyar el mencionat anteriorment de gràfiques que permeten una anàlisi més visual i directe de les teves xifres.

Vint anys d’experiència han permès anar adaptant Firesoft a les necessitats reals de cada negoci i cada usuari. Firesoft és ampliable gràcies a mòduls addicionals, que permeten afegir funcions interessants per poder créixer al costat del seu negoci.

S’adapta a la forma de treballar del teu negoci, permetent utilitzar diferents maneres de venda.

Preparat per hoteleria, bars, supermercats i botigues.
Una de les característiques especials del programa és que pots personalitzar i crear una pantalla d’inici acord a l’estètica i estil del teu local. Tot això i molt més fan de Firesoft un programari adaptat a qualsevol forma de treball en hostaleria, retail i supermercat.

Programari homologat per a la venda a A.E.N.A. (Aeroports Espanyols de Navegació Aèria), en els quals només poden vendre programari homologat per aquesta entitat.

Fàcil i Intuïtiu

Firesoft és un programari molt INTUÏTIU i no ho diem nosaltres, ho diuen els nostres clients. És molt fàcil llegir-lo en qualsevol web però nosaltres podem demostrar-ho.

Fiable

Més de 10.000 instal·lacions ho avala.

Gestió de Magatzem

Firesoft permet controlar el nostre MAGATZEM mitjançant compres a proveïdors, entrades i sortides de magatzem, inventaris i escandalls (composició d’ingredients per als productes de venda).

professionalitat

L’empresa està formada per professionals qualificats amb àmplia experiència en els sectors que FireSoft abasta..

Rapidesa

Si hem de ajustar-nos als requeriments dels nostres clients ho fem amb rapidesa i flexibilitat.

Internacional

Firesoft té presència a països d’EUROPA i LATINOAMERICA en els quals el programari s’ha adaptat a la fiscalitat vigent.

Contacta amb nosaltres, explica’ns el teu projecte i et farem un pressupost acurat, sense compromís.

I per fer-ho més fàcil pots gestionar la teva botiga física i el comerç virtual amb Firesoft TPV actualitzant vendes i estocs totalment online.

Des de Firesoft TPV pots gestionar els articles, preus de venda, estoc i actualitzar les dades del WooCommerce  o PrestaShop automàticament.

Les compres realitzades les veuràs al gestor del Firesot TPV automàticament i podràs començar a preparar-les. El client podrà veure l’estat de la compra des de el seu accés al WooCommerce  o PrestaShop .

FireSoft TPV
FireSoft TPV

Personalitza la botiga

Tria els teus colors, el logotip i un dels dissenys de la selecció de plantilles professionals.

Gestiona el teu negoci

Afegeix els teus productes, gestiona les teves comandes, desenvolupa la relació amb els clients i analitza els resultats.

Atreu visitants

Crea contingut i comparteix-ho a les xarxes socials i al bloc per augmentar el trànsit del teu eCommerce.

Ven a tot el món

Configura la botiga en diversos idiomes i monedes d’una manera senzilla: el teu negoci no tindrà fronteres!