MyP-Internet-Andorra

Inici > ALLOTJAMENT > Allotjament web Andorra

Allotjament web Andorra en Linux i Windows

Del negoci professional a l’empresa, ho tenim tot cobert!.  Trànsit il·limitat

Bàsic

6.30 €/mes

Professional

12.60 €/mes

Empresarial

25.19 €/mes

Elit

50.38 €/mes

Característiques

Serveis 100%
allotjats a Andorra

MyP li ofereix un complet servei d’allotjament de pàgines web, servidors VPN i servidors dedicats, correu electrònic, serveis FTP i serveis d’escriptori.

Panell de control
centralitzat

Li permet gestionar el seu domini, sub-dominis, correu, ftp, base de dades, copies de seguretat, certificats SSL, estadístiques, aplicacions, usuaris i molt més.

Kit d'eines
WordPress

El conjunt d’eines definitiu per a llocs de WordPress. Estalvieu hores amb una eina elèctrica única per instal·lar, gestionar, actualitzar i protegir tots els llocs. Inclou: proves de regressió automatitzades mitjançant IA, clonació, entorn de prova, funcions de còpia de seguretat i restauració.

Instal·lador
d'aplicacions

Instal·li aplicacions comercials i gratuïtes als seus llocs web. Les aplicacions empaquetades en format APS s’instal·len als seus llocs web amb uns pocs clics.
Prestashop, Drupal, Gallery, Magento, Joomla, Moodle, OsCommerce, phpBB …

PREGUNTES FREQÜENTS

En l’allotjament compartit, tots els llocs web allotjats comparteixen els recursos disponibles. Depenent del tipus de processador, memòria, espai de disc i càrrega de sistema, la quantitat de llocs allotjats pot variar des d’uns quants pocs a centenars i fins i tot milers. L’allotjament compartit és una alternativa econòmica davant dels servidors dedicats i els servidors virtuals.

Un servidor virtual privat (VPS, de l’anglès virtual private server) és un mètode de fer particions un servidor físic en diversos servidors virtuals (màquines virtuals amb tasques de servidor) de tal manera que tot funcioni com si s’estigués executant en una única màquina. Cada servidor virtual és capaç de funcionar sota el seu propi sistema operatiu i a més cada servidor pot ser reiniciat de forma independent.

Un servidor dedicat és un ordinador comprat o arrendat que s’utilitza per a prestar serveis dedicats, generalment relacionats amb l’allotjament web i altres serveis en xarxa. Generalment és un sol client el que disposa de tots els recursos de la màquina per als fins que hagi contractat el servei.

Cal pensar amb les necessitats reals del teu projecte i del pressupost que tens per tal de decidir. Cal saber quin tipus de web allotjaràs, quin trànsit pot tenir, si necessites instal·lar programari específic, la seguretat especifica, molt procès de dades, tenir el control total del contingut …