MyP signa un contracte de partners amb VALIDATED ID, S.L.

VALIDATED ID neix el 2012 de la mà de diversos entusiastes del món de la identitat digital i la signatura electrònica. Mai vam ser una start up a l'ús, entre tots els fundadors acumulàvem una experiència de més de 50 anys en sistemes d'identificació i signatura i teníem molt clar el que busquem i cap a on volíem anar, fins a la data havíem treballat en infinitat de projectes d'autenticació i signatura, sovint complexos i molt poc usables, per la qual cosa ens vam posar mans a l'obra per desplegar serveis en què prevalgués la senzillesa, però amb els nivells més alts de seguretat tècnica i jurídica i amb un model de negoci clar de prestació de serveis, no de producte. No és un objectiu fàcil per descomptat.
Amb aquestes premisses a l'horitzó, recuperem la nostra experiència en les diferents àrees de treball: criptografia i certificació digital, biometria, prestació de serveis d'alta disponibilitat, en núvol, mobilitat, serveis jurídics, ... el vam ficar tot en una cocktelera i va sortir a la llum el que a dia d'avui segueix sent el nostre servei estrella: ViDSigner Bio, un servei de signatura electrònica manuscrita, fàcil d'usar, fàcil d'integrar i, especialment, molt robust jurídicament. A ViDSigner Bio se li van sumant nous companys, tots de la mà i seguint les premisses inicials: ViDSigner Mobile, ViDSigner DNIe, ViD Stamp, ViDDelivery i Docusign (via partnership).
Des del 2012 i fins a la data, hem aconseguit mantenir un creixement tipus "bootstraping", partint dels coneixements i esforç dels socis fundadors per anar a poc a poc millorant la facturació i consolidant l'empresa. Actualment, hem aconseguit un reconeixement en el mercat i una base de partners i clients que ens proporciona estabilitat i ens empeny a continuar creixent.
Actualment centrem els nostres esforços en la creació d'un nou sistema d'identificació i signatura aplicable a entorns de contractació que incorpora diverses tecnologies i pretén facilitar la vida tant a compradors com a venedors. Volem revolucionar el mercat amb alguna cosa totalment nou i volem fer-ho Universal.

No Comments Yet.

Leave a comment