Blog

A partir del juliol, Google Chrome marcarà com insegures TOTES les webs que no facin servir HTTPS

A partir del juliol, Google Chrome marcarà com insegures TOTES les webs que no facin servir HTTPS

Quant estàs navegant amb WIFI's gratuïtes de locals, bars, restaurants, aeroports, etc ... t'estas connectant a xarxes desconegudes, el que fa que si visites llocs que no tenen el protocol segur https estàs posant en risc les teves dades. El protocol https encripta les dades de punt a punt de manera que les teves dades estan fora de perill en aquest punt.
Podeu comprar un certificat SSL per la vostra pàgina a partir de 9,95 €/any i fins al 31 de Juliol del 2018 amb instal·lació gratuïta.

L’oficina de Tràmits del Govern d’Andorra utilitza signatura biomètrica.

L'oficina de Tràmits del Govern d'Andorra ha instal·lat la seva primera tauleta amb VidSigner, signatura biomètrica que, a més de permetre una simplificació en el procés d'integració i una escalabilitat absoluta, ens permet garantir com a prestadors de serveis de confiança que el...
Read more

“CONECTADOS” :projecte per fer un ús adequat i responsable de les noves tecnologies per als adolescents.

CONECTADOS es una iniciativa de Google, FAD i BBVA que pretén promoure la reflexió social i la sensibilització sobre la importància de un ús adequat i responsable de les noves tecnologies per als adolescents.

Disposa de sales per a Joves, Familiars i Docents i també una sala de Jocs per a l'acció educativa que forma sobre l'ús constructiu i positiu d'aquestes tecnologies dotant als i les joves de criteri, capacitats, solvència i sentit crític que els permetin optimitzar les oportunitats que les TIC ofereixen així com minimitzar els possibles riscos per un mal ús.

També ofereix material formatiu per als pares i docents.

http://proyectoconectados.es/

MyP signa un contracte de partners amb VALIDATED ID, S.L.

VALIDATED ID neix el 2012 de la mà de diversos entusiastes del món de la identitat digital i la signatura electrònica. Mai vam ser una start up a l'ús, entre tots els fundadors acumulàvem una experiència de més de 50 anys en sistemes d'identificació i signatura i teníem molt clar el que busquem i cap a on volíem anar, fins a la data havíem treballat en infinitat de projectes d'autenticació i signatura, sovint complexos i molt poc usables, per la qual cosa ens vam posar mans a l'obra per desplegar serveis en què prevalgués la senzillesa, però amb els nivells més alts de seguretat tècnica i jurídica i amb un model de negoci clar de prestació de serveis, no de producte. No és un objectiu fàcil per descomptat.
Amb aquestes premisses a l'horitzó, recuperem la nostra experiència en les diferents àrees de treball: criptografia i certificació digital, biometria, prestació de serveis d'alta disponibilitat, en núvol, mobilitat, serveis jurídics, ... el vam ficar tot en una cocktelera i va sortir a la llum el que a dia d'avui segueix sent el nostre servei estrella: ViDSigner Bio, un servei de signatura electrònica manuscrita, fàcil d'usar, fàcil d'integrar i, especialment, molt robust jurídicament. A ViDSigner Bio se li van sumant nous companys, tots de la mà i seguint les premisses inicials: ViDSigner Mobile, ViDSigner DNIe, ViD Stamp, ViDDelivery i Docusign (via partnership).
Des del 2012 i fins a la data, hem aconseguit mantenir un creixement tipus "bootstraping", partint dels coneixements i esforç dels socis fundadors per anar a poc a poc millorant la facturació i consolidant l'empresa. Actualment, hem aconseguit un reconeixement en el mercat i una base de partners i clients que ens proporciona estabilitat i ens empeny a continuar creixent.
Actualment centrem els nostres esforços en la creació d'un nou sistema d'identificació i signatura aplicable a entorns de contractació que incorpora diverses tecnologies i pretén facilitar la vida tant a compradors com a venedors. Volem revolucionar el mercat amb alguna cosa totalment nou i volem fer-ho Universal.