Blog

A partir del juliol, Google Chrome marcarà com insegures TOTES les webs que no facin servir HTTPS

A partir del juliol, Google Chrome marcarà com insegures TOTES les webs que no facin servir HTTPS

Quant estàs navegant amb WIFI's gratuïtes de locals, bars, restaurants, aeroports, etc ... t'estas connectant a xarxes desconegudes, el que fa que si visites llocs que no tenen el protocol segur https estàs posant en risc les teves dades. El protocol https encripta les dades de punt a punt de manera que les teves dades estan fora de perill en aquest punt.
Podeu comprar un certificat SSL per la vostra pàgina a partir de 9,95 €/any i fins al 31 de Juliol del 2018 amb instal·lació gratuïta.

“CONECTADOS” :projecte per fer un ús adequat i responsable de les noves tecnologies per als adolescents.

CONECTADOS es una iniciativa de Google, FAD i BBVA que pretén promoure la reflexió social i la sensibilització sobre la importància de un ús adequat i responsable de les noves tecnologies per als adolescents.

Disposa de sales per a Joves, Familiars i Docents i també una sala de Jocs per a l'acció educativa que forma sobre l'ús constructiu i positiu d'aquestes tecnologies dotant als i les joves de criteri, capacitats, solvència i sentit crític que els permetin optimitzar les oportunitats que les TIC ofereixen així com minimitzar els possibles riscos per un mal ús.

També ofereix material formatiu per als pares i docents.

http://proyectoconectados.es/