Proveïdor
Serveis
Internet


Segueix-nos a
facebook   teitter   RSS  

Nova pÓgina web de l'APRA.

L’Associació de Pagesos i Ramaders del Principat d’Andorra dóna un pas mes en la comunicació amb els seus associats i amb totes les persones interessades en el món de l’agricultura i la ramaderia mitjançant una nova pàgina web més completa, funcional i atractiva.
El 13 de febrer va veure la llum el nou lloc web de l’Associació de Pagesos i Ramaders, mitjançant el qual, tots els interessats en el món rural poden accedir a la informació relacionada amb les seves activitats i els seus progressos.
Per als seus associats ofereix la possibilitat de realització per internet d’algunes de les gestions coordinades per l’APRA com les declaracions de plantació i les declaracions de sinistre relacionades amb el cultiu del tabac.
Igualment posa a la seva disposició els informes i la documentació generada en els diferents eixos d’activitat com, per exemple, els cursos organitzats.
Per accedir a aquests apartats, únicament és necessari haver-se registrat prèviament des de l’apartat del menú principal “Accés”


Associaciˇ de Pagesos i Ramaders del Principat dĺAndorra