Proveïdor
Serveis
Internet


Segueix-nos a
facebook   teitter   RSS  

PhpList

Les llistes de correu electrònic són un ús especial del correu electrònic que permet la distribució massiva d'informació entre múltiples usuaris d'Internet a la mateixa vegada.

En una llista de correu s'escriu un correu a l'adreça de la llista i li arriba massivament a totes les persones inscrites a la llista, depenent de com estigui configurada la llista de correu el receptor podrà o no tenir la possibilitat d'enviar correus.

Moltes organitzacions utilitzen cada vegada més aquesta eina per mantenir informades a les persones principalment amb notícies, publicitat i informació d'interès. Per no caure en pràctiques d'spam, els correus s'envien prèvia inscripció del destinatari, donant-li l'oportunitat de cancel·lar la mateixa quan agradi.

phpList és un programari de codi obert per a la gestió de llistes de correu electrònic. Està dissenyat per a la divulgació d'informació, com butlletins, novetats, publicitat, a una llista de subscriptors.

Pot administrar una base de dades en línia per realitzar enviaments de missatges de correu electrònic a un gran nombre de subscriptors. La gestió de les subscripcions, registre, canvis de dades personals, i donar-se de baixa, és automatitzat. Les subscripcions a una o més llistes, es realitzen per mitjà d'una pàgina de subscripció que es pot integrar en un lloc web.

La informació que es demana durant el registre, per exemple, país de residència, idioma, data de naixement, menjar favorit, etc., És determinada pels administradors de les llistes i pot ser modificada en qualsevol moment. Aquesta informació pot llavors ser utilitzada per a campanyes enfocades d'enviament de missatges, és a dir, els enviaments poden ser limitats als subscriptors que compleixen determinats criteris, com ara el país o la ciutat en què resideixen.

phpList està disponible en 9 idiomes: anglès, espanyol, portuguès, francès, alemany, neerlandès, japonès, xinès, i vietnamita. La interfície públic està disponible en més de 25 idiomes. La documentació que detalla les funcions i característiques del programari està disponible en anglès i està parcialment traduït a l'espanyol, francès i neerlandès.