Proveïdor
Serveis
Internet


Segueix-nos a
facebook   teitter   RSS  

Blogs Andorra

Un bloc és un lloc web periòdicament actualitzat que recopila cronològicament textos o articles d'un o diversos autors, apareixent primer el més recent, on l'autor conserva sempre la llibertat de deixar publicat el que cregui pertinent.

Habitualment, en cada article d'un bloc, els lectors poden escriure els seus comentaris i l'autor donar-los resposta, de manera que és possible establir un diàleg. No obstant és necessari precisar que aquesta és una opció que depèn de la decisió que prengui al respecte l'autor del bloc, ja que les eines permeten dissenyar blogs als quals no tots els internautes, o fins i tot cap, puguin participar. L'ús o tema de cada bloc és particular, n'hi ha de tipus personal, periodístic, empresarial o corporatiu, tecnològic, educatiu, polític, personal, etc.

Wordpress: és un sistema de publicació web basat en resultats ordenats per data, entre moltes altres possibilitats a més de pàgines estàtiques. L'estructura i disseny visual del lloc depèn del sistema de plantilles (temes).
WordPress MU (també conegut com WordPress MU o WPMU) és una derivació de WordPress creada per permetre l'existència de diversos blocs en una sola instal·lació. WordPress MU fa possible per a qualsevol amb un lloc web que desitgi allotjar la seva pròpia comunitat de blocs, controlar i moderar tots els blocs des d'un sol entorn d'administració.


Alguns exemples: El Blog de Myp, Els Blocs de Diariandorra.ad

BUTLLETINS INFORMATIUS