Proveïdor
Serveis
Internet


Segueix-nos a
facebook   teitter   RSS  

Noticies

Gseries

Les GSeries BPA 2011, el Campionat andorrà de Velocitat sobre Gel obert a cotxes de quatre i dues rodes motrius, arrencarà definitivament el dissabte, 8 de gener, amb la disputa de la primera de les cinc proves previstes: La G1. Organitzat per l’Automòbil Club d’Andorra, aquest certamen ha arribat a la seva maduresa i ha posat el cartell de complet convocant una llista de pilots i màquines realment espectacular. Consulta www.gseriesbpa.com

Borda Patxeta

La Casa Rural Borda Patxeta es troba en un enclavament privilegiat: a la parròquia de Canillo a 1.750 m d'altitud, en ple cor de les muntanyes, entre Canillo i Ordino, i en un entorn totalment natural, però alhora molt prop del telecabina de Canillo, amb accés directe a les pistes de Grandvalira i a totes les comoditats de la població de Canillo (restaurants, palau de gel, botigues d'esport, farmàcies, supermercats, etc.)

ImmobiliÓria Superior

IMMOBILIÀRIA SUPERIOR va néixer a l’any 1972 i des de llavors ha adquirit molta experiència i professionalitat.
En l’actualitat son pioners i líders en el sector immobiliari nacional, disposant de la cartera més amplia i d’alt nivell del Principat d’Andorra.

Grup Montmantell

Grup Montmantell, es va crear l'any 2001 amb la unió de les empreses Viatges Montmantell, La Hispano Andorrana, Autos Pujol Huguet, TGB Serveis, Taxi TG, Inversions Valira i La Seubus.

Grup Montmantell posa al teu servei una atenció personalitzada, assesorament i disseny de viatges a mida i un grup de xofers professionals.