Proveïdor
Serveis
Internet


Segueix-nos a
facebook   teitter   RSS  

Noticias

Els portals de MyP i el posicionament als cercadors.

Si abans es deia que si el teu negoci no estava a Internet, no existia, avui es diu que si no et troben entre les 10 primers resultats d'una cerca, no existeixes.
Els portals desenvolupats per MyP incorporen, dins del nostre Gestor de Continguts, la possibilitat d'indexar cada pàgina del portal en cada idioma del mateix. D'aquesta manera millorem la nostra visibilitat als cercadors com Google, Yahoo, Bing, etc.
La facilitat d'us del Gestor de Continguts ens permet modificar el títol, la descripció i les paraules clau cada vegada que ho necessitem per tal de millorar la nostra posició als cercadors.
MyP també us ofereix els seus serveis per tal d'obtenir uns bons resultats en les recerques.

SIM IMMOBILIARIA

SIM IMMOBILIARIA es una organització de prestació de serveis professionals de consultoria immobiliària per particular i empreses.
Compta amb un equip de professionals especialistes en la prestació de serveis de les àrees econòmiques, jurídiques i immobiliàries.
L'empresa es preocupa de tots els passos per assegurar la millor compra o venda de la seva vivenda.
SIM IMMOBILIARIA ofereix un servei seriós i professional per aconseguir el millor preu per a vostè.
Els seus assessors li realitzaran un complet estudi per obtenir la hipoteca que millor s’adapti a les seves necessitats, als millors interessos del mercat, sense sorpreses.
Li fan un reportatge fotogràfic per facilitar la seva venda. Publiquen el seu immoble al seu portal a Internet i la publicació a les revistes immobiliàries de mes gran difusió de forma gratuïta.
Gestionen administracions de comunitats de propietaris i porten la gestió completa d’arrendaments.
El seucompromís es la vocació del servei i de la fidelització del client i acompanyar-lo des de la compra de la seva vivenda fins totes les gestions posteriors.

Openpub

Ja està activa la nova web de Openpub. Que és una societat en  moviment que exigeix a les marques cada vegada més reactivitat, creativitat, precisió de localització i flexibilitat.

Creu Roja Andorrana

MyP ha desenvolupat el nou portal de la Creu Roja Andorrana . El portal presenta un disseny modern i atractiu, navegació fàcil i intuïtiva, amb un Gestor de Continguts fàcil d’utilitzar.