Proveïdor
Serveis
Internet


Segueix-nos a
facebook   teitter   RSS  

Noticias

MyP a desenvolupat el nou portal d'Unitas amb la seva eina ANDweb.

El 2011 es van fusionar dos de les empreses de treballs públics amb més trajectòria al Principat d'Andorra.

Treballs Públics Armengol i Treballs Públics Montané han estat pioneres en el sector de l’obra civil a Andorra. Entre les dos, sumen més de 70 anys d’experiència. Al llarg del les quatre últimes dècades, les hem vist dur a terme moltes obres emblemàtiques. Així, en el transcurs dels anys, les dues empreses s’han especialitzat en treballs molt concrets que inclouen excavacions, enderrocs, urbanitzacions, estabilitzacions i altres tipus de serveis.

MyP a desenvolupat el nou portal de Ralli Andorra amb la seva eina ANDweb.

MyP a desenvolupat el nou portal de Ralli Andorra amb la seva eina ANDweb. El portal de Ralli Andorra de l'Automòbil Club Andorra inclou imatges, vídeos, classificacions, reglaments, història del Ralli. ...

Nou Portal web del PSA desenvolupat per MyP.

Un portal pensat per una participació dels ciutadans i eina de comunicació del partit. Creat amb la idea de una comunicació amb les noves xarxes socials. Desenvolupat amb la nostra eina ANDweb.

Nou Portal de l'empresa INTARSL sobre parallamps PDCE.

Innovació per a la prevenció, seguretat i protecció contra el llamp. El seu simple principi de DESIONZACIÓN, converteix el parallamps PDCE en un veritable PARALLAMPS que el protegirà DE VERITAT i on els raigs quedaran dissolts i difuminats en la zona de protecció sense generar danys ni accidents.