Proveïdor
Serveis
Internet


Segueix-nos a
facebook   teitter   RSS  

Synology nas

Synology JSerie


Fàcil d'utilitzar. Primera opció per a usuaris domèstics i particulars.

La sèrie J de Synology li permet gaudir d'un entorn domèstic totalment connectat per transmetre mitjans, compartir arxius i disposar d'un servei de còpia de seguretat. Podeu accedir a contingut digital amb els dispositius que ja té: ordinadors, dispositius mòbils, televisors, dispositius DLNA i equips estèreo.

Aplicacions mòbils

    Multimèdia     Emmagatzemar i compartir
Porteu els vostres terabytes de música, vídeos, fotos i altres documents a la butxaca. Pot gaudir de tot quan viatge. Descarregueu aplicacions GRATUÏTES de Synology en dispositius Android, iOS o Windows. Vagi amb tot a la mà!   Ara és més fàcil que mai compartir i transmetre arxius. Una unitat DiskStation pot servir de centre d'entreteniment, ja que admet DLNA, Airplay i dispositius Bluetooth, de manera que podrà treure el màxim partit a la seva zona d'entreteniment.
 
  Amb la tecnologia SHR de Synology, pot optimitzar el seu emmagatzematge i no preocupar-se de perdre dades si fallen els seus discos durs. també pot gestionar i compartir arxius de forma intuïtiva a Windows, Mac i Linux. les solucions de sincronització d'arxius permeten que tot el món accedeixi al mateix document al mateix temps, obtenint l'última versió en temps real.

Synology-JSerie-Andorra

Productes relacionats amb Synology JSerie Andorra:


Synology Value Serie - Unitat òptima i assequible. Dissenyada per a entorns de grups de treball i empreses en creixement.

Synology Plus Serie - Alt rendiment i escalable. Perfecta per a les necessitats creixents de les PIMES.

Synology XS/XS+ Serie - Rendiment molt elevat i multifuncional. Optimitzada per a empreses a gran escala.