Proveïdor
Serveis
Internet


Segueix-nos a
facebook   teitter   RSS  

Synology xs xs serie

Synology XS/XS+ Serie


Rendiment molt elevat i multifuncional. Optimitzada per a empreses de gran escala.

La sèrie XS/XS + de Synology admet les solucions de virtualització de VMware®, Microsoft i Citrix ®. També ofereix solucions robustes perquè empreses de gran escala puguin centralitzar i agilitzar l'emmagatzematge alhora que maximitzen el pressupost, milloren l'eficiència i faciliten la gestió.
 

Synology XS/XS+ Serie Andorra
   
    

Simplificar la gestió de l'emmagatzematge virtual


• Verificada per VMware vSphere® 5 i total compatibilitat amb VAAI, incloent maquinari Assisted Locking (ATS), Block Zero, Full Copy i Thin Provisioning.
• Certificació de Windows Server 2012 i Windows ODX compatible, el que ofereix les funcionalitats de les solucions d'emmagatzematge certificades per Microsoft.
 
     
Synology XS/XS+ Serie Andorra
 
    
Una solució altament eficaç ofereix una activitat empresarial ininterrompuda


• Synology High Availability minimitza els temps d'inactivitat amb un mecanisme heartbeat per detectar i respondre puntualment a una interrupció inesperada del servei.
• La funció Global Hot Spare permet a les empreses reservar discos sense usar com a unitats de reserva en la manera d'espera per garantir que no es produeixi cap interrupció del sistema o intervenció manual.
     
Synology XS/XS+ Serie Andorra
  
    
La gestió centralitzada redueix la complexitat de la gestió


• El sistema d'administració central consolida la infraestructura d'emmagatzematge, automatitza el procés de gestió, i redueix les despeses de TI.
• L'Administrador d'emmagatzematge consolida i gestiona tot el seu espai d'emmagatzematge, l'estat del disc dur, així com els iSCSI Targets i LUNs.

Productes relacionats amb Synology XS/XS+ Serie Andorra:


Synology JSerie - Fàcil d'utilitzar. Primera opció per a usuaris domèstics i particulars.

Synology Value Serie - Unitat òptima i assequible. Dissenyada per a entorns de grups de treball i empreses en creixement.

Synology Plus Serie - Alt rendiment i escalable. Perfecta per a les necessitats creixents de les PIMES.