Proveïdor
Serveis
Internet


Segueix-nos a
facebook   teitter   RSS  

Synology plus serie

Synology Plus Serie


Alt rendiment i escalable. Perfecta per a les necessitats creixents de les pimes.

Quan una empresa creix, la direcció ha de preveure amenaces, identificar reptes i reaccionar ràpidament quan sorgeixen problemes. El servidor NAS de Synology funciona com un actiu de TI fiable que s'integra fàcilment en la infraestructura de TI existent i es reserva la flexibilitat necessària per respondre a les creixents necessitats de l'empresa. Synology ofereix solucions fiables i escalables per ajudar els administradors a simplificar les tasques diàries i preparar-se pel futur.
 


   
     Alta integració en la seva estructura de TI existent

El complet servei d'integració de servidors NAS de Synology indica una configuració de TI sense esforç. La compatibilitat amb Windows AD, LDAP i Domino de confiança permet una perfecta integració amb el compte. En oferir l'ús compartit entre plataformes, compatibilitat amb els principals protocols i compatibilitat amb la virtualització fins i tot, el servidor NAS de Synology podria eliminar les despeses de configuració del servidor i permetre que l'administrador es dediqui a altres tasques que requereixen més supervisió.
     

 
     Escalabilitat horitzontal amb més flexibilitat

El manteniment d'una estructura d'emmagatzematge àgil permet una escalabilitat futura d'acord amb el creixement de l'empresa. Determinats servidors NAS de Synology inclouen escalabilitat en emmagatzematge, xarxa i RAM, el que permet a les empreses ampliar la potència del servidor quan sigui necessari. DiskStation és compatible amb importants solucions de virtualització que condensen espai físic alhora que maximitzen l'ús dels recursos.
     

  
     Optimitzi els seus recursos, obtingui un millor rendiment

L'ús eficient de la infraestructura de TI és el principal desafiament d'un administrador de TI. DiskStation pot servir de servidor empresarial tot en un actuant com emmagatzematge en el núvol privat alhora que ofereix serveis de correu, VPN i syslog. Per obtenir informació sobre la freqüència d'ús dels recursos, els administradors poden generar informes periòdics d'ús de l'emmagatzematge i controlar diversos recursos en temps real.


Productes relacionats amb Synology Plus Serie Andorra:


Synology JSerie - Fàcil d'utilitzar. Primera opció per a usuaris domèstics i particulars.

Synology Value Serie - Unitat òptima i assequible. Dissenyada per a entorns de grups de treball i empreses en creixement.

Synology XS/XS+ Serie - Rendiment molt elevat i multifuncional. Optimitzada per a empreses a gran escala.