Proveïdor
Serveis
Internet


Suivez-nous sur
facebook   teitter   RSS  

Synology surveillance station

Synology Surveillance Station


Synology Surveillance Station

La seguretat d'entorns d'instal·lacions, persones i actius són necessitats bàsiques de la vida. Les solucions de vigilància de Synology ofereixen opcions de supervisió en tots els aspectes que li garanteixen la màxima protecció i les investigacions produïdes.
Les seves inversions en matèria de vigilància aporten una enorme tranquil·litat.

Synology Surveillance Station
Seguretat tot el temps

Surveillance Station pot satisfer tots els nivells d'implementació i plans de control. Tant si es tracta d'un entorn comercial, industrial o residencial, pot accedir a la videovigilància en qualsevol moment i lloc a través d'exploradors o dispositius mòbils.
 

Protegeixi els seus actius

Synology Surveillance Station
Salvaguardi el més valuós

Surveillance Station li ofereix un sistema de control, fàcil i potent, que millor protegeix la seva llar o els seus establiments comercials.
Podeu configurar el sistema ràpidament, implementar càmeres IP eficaçment i controlar cada racó, tot això a través d'una interfície de gestió centralitzada i intuïtiva.

Gaudiu d'una ràpida configuració amb la instal·lació de càmeres per lots i la gestió de càmeres per grups.El Sistema d'administració central (CMS) de Synology li ofereix eines eficaces i proactives per a la implementació de múltiples servidors.
Rebi una notificació a l'instant quan tenen lloc determinats esdeveniments per reduir el temps de resposta.


Vigilància en el núvol

Synology Surveillance Station

Prepari vostè mateix un sistema de vigilància portàtil perquè sempre pugui controlar-ho tot, fins i tot quan es desplaci.
DS cam, l'aplicació mòbil gratuïta li permet controlar la seva propietat i actius arreu del món.
Accedeixi i supervisi múltiples càmeres IP per a visualització en directe i enregistraments.
Qualitat de transmissió personalitzable per a una experiència de visualització òptima a la xarxa mòbil.
Per estar alerta amb notificacions push per poder maximitzar l'eficàcia de la supervisió.
Disponible en dispositius iOS i Android.


Company de Vigilància
Synology Surveillance Station
El seu escriptori principal pot esdevenir un punt de comprovació dedicat de supervisions de la forma més eficaç i efectiva.
Synology ofereix VisualStation per recepcionistes i porters per supervisar tota la propietat.
La seguretat pot mantenir-se molt millor sense necessitat d'augmentar significativament les despeses generals.
La família VisualStation ofereix supervisió en temps real, així com enregistrament i reproducció.
Resulta idoni per implementar a l'escriptori principal oa la zona de recepció.
Gaudiu de l'estalvi energètic: el consum d'energia és un 93% inferior a la solució tradicional de supervisió mitjançant PC.
Sistema d'administració central

El Sistema d'administració central (CMS) de Synology ha estat dissenyat per a la implementació de vigilància de múltiples servidors i múltiples llocs. CMS ofereix al personal de vigilància una solució eficaç per supervisar i gestionar la implementació de vigilància de totes les escales. La jerarquia CMS està formada per un servidor host CMS que té un control total de tots els altres servidors de gravació en diferents ubicacions. Els administradors de TI poden gaudir dels consegüents beneficis de la implementació CMS.

Synology Surveillance Station
   
     Gestió eficient

Aconsegueixi una gestió eficient en la implementació de vigilància a gran escala. CMS ofereix un funcionament centralitzat amb una gestió d'un únic punt, el que permet a l'administrador de TI reduir el temps d'administració que s'empra en la configuració de múltiples servidors NVR. La gestió centralitzada pot evitar eficaçment qualsevol error manual generat a partir de repetides accions.
 
Implementació flexible

CMS és flexible per complir amb les exigències dels comerços minoristes, edificis de negocis i grans centres comercials. Tant si el seu entorn de vigilància és un únic PC o TV en una sala de control centralitzada, la solució CMS de Synology és capaç de satisfer la seva necessitat, fins i tot a mesura que creix el seu negoci. És una plataforma de vigilància que aconsegueix els objectius de l'empresa a llarg termini.
 
     Synology Surveillance Station
   
Synology Surveillance Station
   
     Control proactiu

A mesura que la seva solució de vigilància es torna més eficaç i requereix menys temps, el personal de seguretat és capaç de prendre mesures proactives sobre la seguretat de la propietat. La qualitat de la vigilància pot millorar enormement quan el personal es concentra més en la supervisió i l'execució que en altres tasques de valor afegit.
 

Àmplies possibilitats d'integració

A mesura que el seu pla de supervisió canvia i s'amplia, Surveillance Station pot aportar a les seves necessitats flexibilitat i eficàcia. Sempre podrà trobar una integració sense problemes per al seu entorn de vigilància.

 

Synology Surveillance Station
   
     Synology Surveillance Station
   
Gran compatibilitat de càmeres

Trieu d'entre més de 2.700 càmeres IP de 75 marques diferents, incloent PTZ i càmeres en el núvol. Una integració màxima amb determinats proveïdors permet una personalització encara més gran per a determinats projectes.
     Certificat amb Profile S de ONVIF

Després d'haver adquirit la certificació Profile S de ONVIF, Surveillance Station ofereix una estreta interoperabilitat amb una àmplia gamma de càmeres IP que compleixen amb l'estàndard. Als integradors de sistemes ia la plantilla de TI se'ls ofereix un procés de selecció més senzill en planificar la implementació de vigilància.

 
Synology Surveillance Station
   
     Synology Surveillance Station
   
Enregistrament en ubicacions perifèriques

L'arribada de la tecnologia d'emmagatzematge en ubicacions perifèriques permet un servei ininterromput i amplia encara més les possibilitats d'implementació de càmeres IP. Gràcies a la gravació en ubicacions perifèriques, se seguiran gravant vídeos en una targeta SD integrada a la cambra quan no es disposi de connexió. La recuperació del servidor es podrà programar perquè comenci quan el servei es reprengui íntegrament.
     Càmeres d'ull de peix i multilente

La compatibilitat amb múltiples canals en les càmeres d'ull de peix i multilente presenta una solució eficaç i econòmica per a l'administrador del sistema. En instal·lar només una càmera, encara pot minimitzar els punts ocults i gaudir d'una vista panoràmica. La correcció d'ull de peix a la cambra fins i tot amplia aquest avantatge als usuaris que recorren a VisualStation de Synology o als dispositius mòbils. 1

La implementació de la vigilància comença aquí

Synology li ofereix tot el que necessita per iniciar un projecte de vigilància des de zero, des: un servidor NVR, llicències de cambra per instal·lar les càmeres IP que té, i una moderna estació de supervisió.

Selector de NVR
Synology Surveillance Station
Tria un servidor NVR

Té problemes per trobar un servidor que satisfaci les seves necessitats? El Selector de NVR de Synology l'ajuda a fer-ho molt més fàcil. Només ha d'introduir les seves necessitats bàsiques de supervisió i el Selector de NVR calcularà ràpidament i li recomanarà un sistema NVR que sigui idoni per a vostè. Provi ara el Selector de NVR!


Llicències de càmeres

Synology Surveillance Station
Afegiu més càmeres al servidor

Per defecte, Surveillance Station li ofereix dues llicències de cámara 2 per ajudar a configurar un sistema de vigilància domèstic, senzill i gratuït. A mesura que les seves necessitats de supervisió augmenten i l'escala d'implementació s'amplia, Paquet de llicència de càmeres de Synology li prepararà perfectament per a l'expansió. Els paquets de llicència optimitzats i flexibles estan disponibles per afegir més càmeres IP a la seva xarxa de vigilància.


VisualStation
Synology Surveillance Station
Converteixi la supervisió en alguna cosa fàcil i eficaç

No hem d'oblidar els punts crítics dins d'una implementació a gran escala. Synology ofereix el lleuger i eficaçment energètic VisualStation: VS240HD. D'aquesta manera podrà configurar fàcilment estacions de supervisió i gaudir d'una experiència de visualització de qualitat a l'acte.