Proveïdor
Serveis
Internet


Segueix-nos a
facebook   teitter   RSS  

Reunions virtuals

Sales de Reunions Virtuals Online.

 

Programari de Comunicació i Col.laboració Unificada.
Sales de reunions virtuals.

 

Sala de reunions virtual

 

MyP distribueix el servei de Sales de Reunions Virtuals, que és una plataforma per a usuaris corporatius que proporciona serveis de comunicació i col.laboració unificats. Integra presència, missatgeria instantània, veu, vídeo, compartició de presentacions en temps real. Funciona de forma transparent i segura sobre tot tipus de dispositius - PC, Mòbil, PDA - i a través de qualsevol tipus de xarxa.

Avantatges competitius per a les Organitzacions:

    * Dràstica disminució de costos associats a reunions executives i programes de formació i increment en l'eficàcia dels seus processos de negoci.
    * Augment de la productivitat dels grups de treball i millora de la posició competitiva derivats de la possibilitat de col laborar en temps real en qualsevol moment, des de qualsevol entorn i dispositiu.
    * Disminueix els temps de resposta i el "time to market" de les unitats de treball en permetre unificar comunicació i col.laboració en temps real amb els processos productius i de negoci.
    * Permet un nou concepte de teletreball, molt més real i amb el consegüent estalvi de temps, costos i millora de l'equilibri "treball-vida familiar" dels empleats.
    * L'ús generalitzat de Vídeo Col.laboració disminueix substancialment els viatges derivats de l'activitat econòmica produint un efecte positiu en contribuir a la Reducció d'emissions de CO2.

 

Demani'ns una demostració del producte . Contactar.